beachfront-restaurant-segara-village-balitravel

Zoek hotels

Een hotel in iedere klasse...

Hotels in Indonesië

Bij Bali Travel kunt u terecht voor een ruim aanbod aan hotels. Selecteer hieronder de gewenste plaatsnaam.

Kies een bestemming

Hotels Bali

Bij Bali Travel vindt u een zeer breed aanbod van allerlei verschillende hotels. U kunt zeer exclusief verblijven van prachtige, luxe hotels en resorts tot aan een snel onderkomen voor bijvoorbeeld de backpacker. Voor het gemak zijn op onze site de hotels opgedeeld in 4 klassen: 

·        Budget (2 sterren)

·        Middenklasse (3 sterren)

·        Luxe (4 sterren)

·        Zeer Luxe (5 sterren)

Ons streven is om voor iedere reis een passend verblijf aan te bieden en uw reis naar wens en compleet te maken!


Vijf sterren resorts 

Naast de prachtige tempels maakt Bali ook plaats voor een ruime hoeveelheid aan vijf sterren resorts. Deze verschillen soms iets in prijs, maar kennen allemaal een uitzonderlijke luxe. Zo vindt u in bijna alle resorts luxe aangeklede kamers met airconditioning. En ervaar de uitzichten op de tropische tuinen, duik direct in het prachtig aangelegde zwembad of geniet voor de mooie zandstranden.


Middenklasse hotels in Bali

Laat u zeker niet afschrikken door het kopje “middenklasse hotels” want de standaard in Bali op het gebied van hotels is van hoge kwaliteit. Zowel hotels als resorts zijn te vinden onder deze klasse en binnen deze categorie vindt u meestal een mooie tuin, een zwembad en ruime kamers met voldoende voorzieningen. U hoeft maar een snelle blik te werpen op het overzicht van deze klasse om te zien dat deze hotels van de nodige luxe voorzien zijn. 


Betaalbare hotels

Voor degene die niet op zoek is naar een resort maar juist een betaalbaar hotel wil in bijvoorbeeld Sanur is het Ari Putri Hotel uitermate geschikt. Een hotel wat enkele minuten lopen van het strand af ligt en zeer scherp geprijsd is. Ook beschikt dit hotel over airconditioning en Wi-Fi. Zoals het Ari Putri Hotel zijn er nog veel meer te vinden over heel Bali. 


Hotels in Ubud 

Eerlijk is eerlijk, in Ubud is het druk en toeristisch maar toch ook erg fijn! Voor een paar euro heeft u een massage of heerlijk relaxen aan het zwembad en genieten van de heerlijke Balinese gerechten bij de vele lokale restaurantjes. Voor een prachtig, goed middenklasse hotel bent u bij het Santi Mandala Villa & Spa aan het goede adres. Het resort ligt in een grote tropische tuin en kijkt uit over de Tanaraga Giri rivier en ligt in de rijstvelden. De verschillende type kamers, van familie kamers tot een luxe villa met eigen zwembad en de prijs / kwaliteit verhouding voor deze middenklasse accommodatie, maakt dit verblijf uniek!


Reis op maat 

Bent u niet alleen op zoek naar een verblijf, maar wilt u liever een volledige reis op maat? Dan zit u bij Bali Travel ook aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op onze pagina waar u gemakkelijk een reis op maat samen stelt. Ook kunt u contact opnemen met de Bali-specialist, Bali Travel, voor al uw vragen omtrent uw reis.

lobby-santi-mandala