kamandalu-ubud-rijstvelden-bali-travel

Hotels in Ubud

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Bali Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Ubud tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 17 hotels in Ubud aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Bali Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie op Bali. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Ubud te boeken via Bali Travel of een reis op maat naar Ubud. Een hotel boeken via Bali Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Ubud is het artistieke en culturele centrum van Bali. De tradities van het kunstenaarsdorp zijn overal zichtbaar. Er zijn veel houtsnijwerk bedrijfjes, zilversmeden, weverijen, musea en cafés & restaurants. Aan de hoofdstraat Jalan Raya Ubud vindt men vele mooie traditioneel Balinese gebouwen. Rond Ubud liggen veel historische dorpjes en fraaie landschappen met rijstterrassen, rivierdalen en heuvelruggen. Er is ontzettend veel te doen en te zien in deze omgeving. Oude koningssteden, tempels en voor de sportieve vakantieganger is er rafting, mountain biking en een jungle trekking mogelijk.


Ubud in alle rust

In Ubud wil je genieten van de omliggende omgeving en alle rust die daar te vinden is. Vlak buiten het centrum zijn hotels te vinden met een oase aan rust. Er zijn zelfs een aantal hotels die omringd door de bekende rijstvelden van Ubud liggen. Neem bijvoorbeeld Biyukukung Suites & Spa, een fijn middenklasse resort gelegen tegen de rijstvelden en vlakbij het Monkey Forest. 


Monkey Forest Bali

In Ubud bevindt zich het Sacred Monkey Forest Sanctuary. Een groot woud waar de grijze makaken, een apensoort, vrij rond lopen. Deze apen zijn in meerdere bossen op Bali te vinden maar het Monkey Forest ten Zuiden van Ubud is veruit de bekendste. Een bezoekje aan dit beschermde natuurgebied kost omgerekend maar iets van één euro. Pas wel op bij uw bezoekje want de apen kunnen brutaal genoeg zijn om bepaalde dingen die los zitten zo mee te nemen. Dus zonnebrillen, portemonnees en telefoons goed opbergen!


Het culturele centrum van Ubud

Voordat er een aantal dorpen met Ubud zijn samengesmolten was Ubud hét kunstenaarsdorp van Bali. Inmiddels is Ubud door de centrale ligging uitgegroeid tot de uitvalsbasis van vele backpackers en andere reizigers die Bali willen ontdekken. Desondanks Ubud nu uitgegroeid is tot een stad, neemt dat niet weg dat het nog steeds het culturele centrum is van Bali, de meeste galeries, kunst ateliers en musea zijn hier te vinden. Vooral bekend in Ubud is het ouderwetse houtsnijwerk. Voor degene die alles over cultureel Ubud wil ontdekken hebben wij bijvoorbeeld de 4-daagse tour door cultureel Ubud met verblijf in het luxe Arma resort.
Neem contact op