Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Reisvoorstel Indonesië op maat

bali-reis-op-maat

Uw Bali droomreis op maat

Bent u van plan om Bali te gaan ontdekken? Met de Indonesië reizen op maat van Bali Travel stelt u uw ideale reis samen. In zes stappen zorgt u voor uw droomreis, afgestemd op het reisgezelschap, uw wensen en behoeften, het budget, de reisduur en uw interesses. Volg onderstaande stappen en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw droomreis. 

De reizen van Bali Travel zijn samengesteld door ware Indonesië ervaringsdeskundigen en bij ons staat de persoonlijke service hoog in het vaandel. U bent bij ons verzekerd van flexibiliteit, service op maat en zekerheid. U boekt veilig en vertrouwd en wij zijn aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Al onze reizen zijn onder begeleiding van een persoonlijke gids en privé vervoer. Zo bent u verzekerd van een unieke en onvergetelijke rondreis.


Heeft u interesse in een persoonlijk en maatwerk reisadvies naar Indonesië, vult u dan onderstaand formulier in en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Een reis op maat, offerte aanvragen

Stap 1. Met wie ga je op reis?

Aantal personen

Reisgezelschap

Stap 2. Welke gebieden wilt u bezoeken in Indonesië?

Stap 3. Wat voor klasse accomodatie wenst u?

Stap 4. Wat is uw gewenste reisduur?

Stap 5. Wat zijn uw interesses?

Stap 6. Vul hier uw gegevens in

Neem vliegtickets mee in mijn offerte.
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

Bali reis op maat voor ieder budget en elke reisduur

Een belangrijk onderdeel van de reis op maat van Bali Travel is natuurlijk het budget dat u beschikbaar heeft voor de reis en de duur van uw vakantie. Door het grote aanbod op het eiland is er op Bali voor bijna elk budget een prachtige reis samen te stellen. U kunt gaan voor ultieme luxe met optimaal comfort, of juist wat meer ‘back to basic’. 

De reisduur is ook van groot belang voor uw rondreis op Bali. Bij een kortere reisduur zult u niet alle gebieden of plaatsen kunnen bezoeken. Het eiland is namelijk best groot en u wilt niet dag in en dag uit in een auto zitten. Gaat u een langere periode? Dan kunnen we voor u kijken hoe u deze tijd op Bali kunt invullen met onvergetelijke tours, prachtige excursies of misschien wel gewoon wat heerlijke stranddagen.

Wij helpen u graag om de tijd en het budget dat u heeft optimaal te benutten en er een onvergetelijke tijd van te maken.

Uw Bali reis afgestemd op uw reisgezelschap

Bali is geschikt om te ontdekken met verschillende reisgezelschappen. Of u nu solo wilt rondreizen, met uw partner, met de hele familie of met een hele vriendengroep. Bali is zeer divers en met een reis op maat gaat u een onvergetelijke vakantie tegemoet. Bali Travel helpt u om uw reis op het reisgezelschap af te stemmen. Door onze jarenlange ervaring en goede connecties op Bali zorgen wij voor de beste accommodaties, de mooiste belevingen en de beste culturele ervaring voor ieder reisgezelschap. 
 

Bali reis op maat: Stel zelf uw route samen

Bij een reis op maat op Bali volgt u geen vooraf bepaalde route, vastgestelde activiteiten, tours of excursies. Een reis op maat van Bali Travel is ook echt een reis op maat. U ontdekt Bali zoals u dat wilt en kunt uw reis helemaal zelf samenstellen door uw wensen aan te geven. Dit kunt u doen bij het aanvragen van een reis op Bali op maat. Geef aan welke eilanden en welke gebieden u wilt ontdekken, zodat wij kunnen zorgen voor een reisroute die daar langs gaat. Wij kennen het eiland door en door, dus we bieden daarbij een ruime keuze uit accommodaties, tours en excursies, lokale ervaringen en nog veel meer. Zo komt u op de plekken die u wilt zien en kunt u genieten van alle pracht dat Bali u te bieden heeft. 

Bali ontdekken zoals u dat wilt

Het reisvoorstel op maat voor uw vakantie naar Bali stemmen we af op de manier zoals u wilt rondreizen. Geef simpelweg aan wat u belangrijk vindt tijdens de rondreis, zodat wij voor u de optimale reis op maat kunnen samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld veel activiteiten doen tijdens uw vakantie en bent u niet vies van een stevige hike of een kanotocht? Wilt u af en toe een dag aan het strand doorbrengen? Is het ontdekken van de lokale cultuur voor u belangrijk? Of wilt u zo veel als mogelijk in de natuur zijn? Alles is mogelijk met een samengestelde reis van Bali Travel. 

ulun-danu-tempel-bedugul-noord-bali

Waarom Bali Travel?

Persoonlijke service

Deskundig advies uit eigen ervaring en altijd volledig afgestemd op uw wensen en voorkeuren

Flexibiliteit & zekerheid

Specialist in reizen op maat naar Indonesië. U boekt veilig en vertrouwd, lid van SGR en Calamiteitenfonds

Privé rondreizen

Onze reizen zijn op individuele (privé) basis met een eigen persoonlijke gids en privé-vervoer

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met 4,5 sterren

Bekijk alle ervaringen Meer over Bali Travel usp achtergrond
Neem contact op