wakatobi-sulawesi

Hotels in Wakatobi

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Bali Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Wakatobi tegen de beste prijs. Wij bieden meerdere hotels in Wakatobi aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Bali Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Indonesië. Naast hotels is het ook mogelijk om een meerdaagse tour naar Sulawesi te boeken via Bali Travel of een reis op maat naar Sulawesi. Een hotel boeken via Bali Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Wakatobi is een eilandengroep in het zuidoosten van Sulawesi. De groep bestaat uit de eilanden Wangiwangi, Kaledupa, Tomea en Binongko. Samen vormen deze eilanden een beschermd National Marine Park. Door de perfecte locatie aan de Banda-zee en midden in de zogenaamde Coral Triangle, vormt dit nationaal park een ongekende pracht en diversiteit aan onderwaterleven.

De eilanden zelf zijn zeer afgelegen en dunbevolkt. Het kost wat moeite om er te komen, maar daar wordt de reiziger dan ook ruimschoots voor beloond in de vorm van ongerepte stranden, enkele fraaie hotels en met wat waarschijnlijk de mooiste duiklocaties van Indonesië zijn!

Neem contact op