Gezinsreis Bali

familereis-bali-met-kinderen

Gezinsreis Bali

Zoekt u naar een geschikte vakantiebestemming voor u en uw gezin? Denk dan eens aan een gezinsreis door Indonesië! Een rondreis met uw kinderen door Bali is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld Java, Lombok/Gili's of Sumatra. Op deze manier ziet u in één klap een groot gedeelte van dit prachtige land. We hebben voor u een aantal mooie reizen geselecteerd die u en uw gezin maakt met een eigen reisgids en privégids. Komen de opties toch niet helemaal overeen met uw wensen? Geen probleem, bij Bali Travel zijn de reizen gemakkelijk aan te passen naar uw eigen wensen!

Gezinsreis door Bali: kijk uw ogen uit

Bali is het meest geschikte eiland om tijdens een familiereis met uw kinderen te bezoeken. Het eiland is enorm kindvriendelijk en er is bovendien natuurlijk enorm veel te zien en te beleven. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken bij het zien van de fraaie tempels en fantastische natuur die het eiland te bieden heeft.

Gezinsreis door Bali: uitermate geschikt voor kinderen

In het aanbod van onze verschillende familiereizen door Bali hebben wij rekening gehouden met de wensen van u en uw gezin. Zo is het mogelijk om te overnachten in uitstekende, kindvriendelijke hotels mét familiekamers, wordt u begeleid door een Nederlandstalige gids en staan er onder meer bezoekjes aan het Taman Safari Park en het fantastische Waterbomb Waterpretpark op het programma. Wie wil dat nou niet?!

Gezinsreis door Bali: leuk voor jong én oud

De rondreizen door Bali en de rest van Indonesië zitten vol excursies die leuk zijn voor jong én oud. Een bezoek aan de imposante Gunung Agung Vulkaan, een boottocht met dolfijnen of een bezoekje aan de beroemde Tanah Lot Tempel; het is zomaar een selectie van de mogelijkheden die een rondreis met uw kinderen door Indonesië biedt!

Hieronder vindt u een greep uit ons reisaanbod of vraag een reis op maat aan.

Gezinsreis Bali

Ander thema:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op