Aan te passen en te verlengen naar wens

Individuele rondreizen Bali & Indonesië

rondreis-bali

Excursion links

Rondreizen

Eiland
Plaats
Thema:
Sorteer:
Toon:

Kies een thema

Rondreizen Bali & Indonesië

Bent u op zoek naar de ultieme rondreis door Bali? Bij Bali Travel vindt u de Bali rondreis die u zoekt! We hebben een ruim aanbod aan individuele reizen door Bali en andere Indonesische locaties. Bovendien wordt u tijdens uw rondreis door Bali vergezeld door een eigen chauffeur en een Nederlandstalige gids. Naast de rondreizen uit het reisaanbod stellen we ook reizen op maat samen voor Bali, Java, Lombok, Sumatra, Flores & de Komodo Eilanden en Sulawesi. Door zelf de route, hotels, activiteiten, excursies en data te kiezen, stelt u uw eigen rondreis door Bali en de rest van Indonesië samen. Maar wat zijn nu dé tips voor een geslaagde vakantie op Bali?

Uw eigen Bali rondreis op maat

Bij Bali Travel stelt u eenvoudig uw eigen rondreis door Bali samen. Of u nu al eerder een rondreis door Bali heeft gemaakt of er volledig blanco in stapt; we helpen u graag met het creëren van uw eigen, persoonlijke rondreis op maat. Tijdens het samenstellen van uw rondreis zult u er snel achter komen hoe veelzijdig Bali is. Het van oorsprong hindoeïstische eiland heeft een ontzettend gastvrije bevolking, de meest indrukwekkende tempels en een natuur waar u stil van wordt. Een reis door Bali is een die u niet weer zal vergeten.

Rondreis Bali: de reisvoorbereiding

Voordat u uw rondreis naar Bali boekt, is het belangrijk om ter reisvoorbereiding rekening te houden met een aantal dingen. Allereerst heeft u een visum nodig om in Indonesië te mogen verblijven. Wanneer u maximaal 30 dagen in het land verblijft, kunt u dit bij aankomst in het land geheel kosteloos aanvragen. Bent u van plan om langere rondreis te maken? Dan dient u het visum van tevoren regelen. Door middel van een visumaanvraagformulier doet u dit eenvoudig via de Indonesische ambassade.

Naast het visum dat u dient te regelen, is het belangrijk dat u rekening houdt met eventuele vaccinaties. Een rondreis naar Bali kan verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Door u vooraf met de juiste vaccinaties in te laten enten, beschermt u zich tegen een groot deel van deze risico’s. Welke vaccinaties voor u van toepassing zijn hangt af van uw persoonlijke situatie. Hierom raden wij u aan om contact op te nemen met Thuisvaccinatie.nl. Zij zijn goed op de hoogte van de actuele situatie en kunnen u een persoonlijk advies op maat geven.

Rondreis Bali: wanneer?

In principe is een rondreis door Bali gedurende het hele jaar mogelijk. Toch is de beste periode om een reis naar Bali te plannen zo tussen april en oktober. Dit is heeft te maken met het klimaat op Bali. April - oktober is namelijk de periode waarin je het meeste kans hebt op lekker zonnige dagen. Mede door de zomervakantie zijn juli en augustus de drukste maanden. Wilt u deze topdrukte ontlopen? Dan raden we aan om de rondreis tussen mei en juni en tussen september en oktober te plannen. In deze periode is het nét even iets minder druk, maar geniet u tijdens uw rondreis alsnog van het mooie weer en al het mooist dat Bali verder te bieden heeft.

Tempels voor uw Bali rondreis

Een van de mooie dingen die een rondreis door Bali te bieden heeft, zijn de iconische tempels. Bali wordt niet voor niets het godeneiland genoemd. Het eiland is omgeven met de meest prachtige Hindoeïstische tempels. De volgende tempels mogen niet in uw rondreis op Bali ontbreken:

  • Pura Ulun Danu Bratan is een tempel gelegen aan het Brutan-meer en is gewijd aan de godin van het water, Dewi Danu. 

  • Pura Luhur Uluwatu is één van de meest heilige tempels van Bali. Deze tempel ligt boven een schitterende kaap die uitzicht biedt over de Indische oceaan. Een absolute aanrader bij zonsondergang.

  • Pura Besakih ligt op helling van de vulkaan Gunung Agung midden op Bali. Het is het grootste tempelcomplex en wordt ook wel de moedertempel genoemd. Herkenbaar door de lange rechte trap omhoog om bij de tempel te komen.

Onze 10-daagse rondreis is een mooi voorbeeld van een reis waarbij u langs een aantal mooie tempels van Bali komt waaronder de Pura Besakih, de moedertempel van Bali.

Huwelijksreis naar Bali

Bent u op zoek naar de ultieme huwelijksreis? Een rondreis door Bali is de populairste keuze voor een huwelijksreis door Indonesië. Het gastvrije eiland biedt u een grote keuze aan geschikte locaties voor de perfecte huwelijksreis. Zo vindt u in het zuiden langs de kust van Bali een aantal luxe resorts aan het strand van Bali. Centraal vindt u meer rust en cultuur. Omdat Bali niet ontzettend groot is, is het eenvoudig om mooie trips te maken om de cultuur op te zoeken. Een echte aanrader!

Goedkope vliegtickets voor uw rondreis door Bali

Bent u enthousiast geworden voor een reis naar Bali? Laat het ons weten en wij zullen u een passend voorstel doen. Uiteraard is het mogelijk de reis te combineren met iedere vliegmaatschappij die op Indonesië vliegt en uw voorkeur heeft. 

Heeft u ergens anders uw vliegtickets geboekt? Dan kunt u ook alleen de rondreis Indonesië via ons boeken. Verlengen van een rondreis of aanpassingen naar wens behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Neem contact op
gunung-kawi-sebatu-tempel-bali
Neem contact op