Aan te passen en te verlengen naar wens

Individuele rondreizen Bali & Indonesië

fietsen-ubud-rijstvelden-balitravel

Excursion links

Rondreizen

Eiland
Plaats
Thema:
Sorteer:
Toon:

Kies een thema

Rondreizen Bali & Indonesië

Bali Travel heeft uw perfecte individuele privé rondreis op Bali. Wij bieden een ruim aanbod aan individuele rondreizen over Bali en andere Indonesische locaties. U reist met een eigen chauffeur en Nederlandstalige gids. Naast de rondreizen uit het reisaanbod stellen we ook reizen op maat samen voor Bali, Java, Lombok, Sumatra, Flores & de Komodo Eilanden en Sulawesi. U bepaalt, door zelf de route, de hotels, de excursies en data te kiezen, met uw eigen bouwstenen uw rondreis door Indonesië. Maar wat zijn nou dé tips voor een geslaagde vakantie op Bali?

 

Tempels op Bali

Bali wordt niet voor niets het godeneiland genoemd. Het eiland is omgeven met de meest prachtige Hindoeïstische tempels. De volgende tempels mogen niet in uw rondreis op Bali ontbreken:

  • Pura Ulun Danu Bratan is een tempel gelegen aan het Brutan-meer en is gewijd aan de godin van het water, Dewi Danu. 

  • Pura Luhur Uluwatu is één van de meest heilige tempels van Bali. Deze tempel ligt boven een schitterende kaap die uitzicht biedt over de Indische oceaan. Een absolute aanrader bij zonsondergang.

  • Pura Besakih ligt op helling van de vulkaan Gunung Agung midden op Bali. Het is het grootste tempelcomplex en wordt ook wel de moedertempel genoemd. Herkenbaar door de lange rechte trap omhoog om bij de tempel te komen.

Onze 10-daagse rondreis is een mooi voorbeeld van een reis waarbij u langs een aantal mooie tempels van Bali komt waaronder de Pura Besakih, de moedertempel van Bali.

 

Huwelijksreis naar Bali

Bali is de populairste plek van Indonesië voor een huwelijksreis. Het gastvrije eiland biedt u een grote keuze aan geschikte locaties voor de ultieme huwelijksreis. Zo vindt u in het zuiden langs de kust van Bali een aantal luxe resorts aan het strand van Bali. Centraal vindt u meer rust en cultuur. Omdat Bali niet ontzettend groot is, is het eenvoudig om mooie trips te maken om de cultuur op te zoeken. Een echte aanrader!

 

Rondreis op maat door Bali?

Staat u graag zelf aan het roer van uw reis? Heeft u zelf al een idee van een mooie individuele rondreis door Bali? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Wij creëren graag samen met u uw droomreis, een rondreis op maat. Tijdens een rondreis op Bali ontdekt u hoe veelzijdig Bali is. Het van oorsprong hindoeïstische eiland heeft een ontzettend gastvrije bevolking, de meest indrukwekkende tempels en een natuur waar u stil van wordt. Een vakantie op Bali is een die u niet weer zal vergeten.

 

Klimaat op Bali

Voor uw reis is het wel van belang om rekening te houden met het regenseizoen. Door het tropische klimaat van Bali zal de temperatuur niet veel uitmaken. Op Bali valt in de periode van november tot en met maart de meeste neerslag. Vaak zijn het korte intense buien waarna de zon er weer mooi door komt. Gaat u in het regenseizoen naar Bali? Zorg dan gewoon dat u een poncho op zak heeft! De regen zal uw vakantie niet verpesten. 

 

Goedkope vliegtickets naar Bali

Uiteraard is het mogelijk de reis te combineren met iedere vliegmaatschappij die op Indonesië vliegt en uw voorkeur heeft. Laat het ons weten en wij zullen u een passend voorstel doen.

Heeft u elders uw vliegtickets geboekt dan kunt u ook alleen de rondreis Indonesië via ons boeken. Verlengen van een rondreis of aanpassingen naar wens behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

 

Neem contact op
gunung-kawi-sebatu-tempel-bali