Over Bali Travel

offer-processie-bali-3

Bali Travel is al vele jaren dé specialist in het organiseren van reizen op maat naar Bali en overig Indonesië. Op onze website vindt u een groot aantal voorbeeldreizen die met zorg zijn samengesteld in samenwerking met onze lokale partners. Deze voorbeeldreizen zijn ter inspiratie en kunnen naar uw reiswensen worden aangepast. Wilt u een andere route, accommodatie of excursie? Geen probleem, wij creëren in samenspraak met u uw eigen unieke droomvakantie.

Ons enthousiast team bestaat uit ervaren medewerkers met een passie voor Indonesië en u ook die unieke reiservaring naar Indonesië willen bezorgen. De bestemming kennen wij door en door en wordt door ons regelmatig bezocht om accommodaties te bekijken en om op de hoogte te blijven van de vele bezienswaardigheden. Met al onze ervaring, passie en enthousiasme stellen wij de perfecte reis op maat voor u samen. Een goede prijs – en kwaliteitsverhouding staat daarbij hoog in het vaandel. Op basis van uw wensen selecteren wij met zorg de juiste accomodaties en routes en werken wij een reisvoorstel voor u uit zodat deze uiteindelijk volledig aan uw wensen voldoet. 

Bali Travel werkt al jaren samen met de beste lokale partners en lokale gidsen die veelal ook Nederlands spreken en u tot in de kleinste details kunnen vertellen over de bestemming. Met ons deskundige en persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat uw reis geen standaard reis wordt maar een unieke vakantie tot in de punjes geregeld en één om nooit te vergeten.

Wilt u uw reiswensen persoonlijk bespreken dan bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor in het centrum van Rotterdam.

Bali Travel is onderdeel van Thailand Travel B.V. en aangesloten bij SGR & Calamiteitenfonds.

Continue zijn wij bezig om ons product te verbeteren en te vernieuwen. Wij horen graag uw mening om u nog beter van dienst te zijn.

Neem contact op