a350-qatar-airways-bali-travel

Onze airlines

Vliegtickets Indonesië

Denpasar - Jakarta - Yogyakarta - Lombok - Medan

Voor goedkope vliegtickets naar Bali en Indonesië bent u bij Bali Travel aan het juiste adres. Wij bieden u de voordeligste vliegtarieven naar Bali (Denpasar), Jakarta en overige bestemmingen in Indonesië.

Op de website kunt u eenvoudig zelf direct online het juiste vliegticket vinden en direct reserveren via onze online vliegticket module.

 

Vervoer in Indonesië

In Indonesië is het vervoer wat anders dan dat wij in het westen gewend zijn. De wegen zijn er niet zo goed als hier en er wordt meer per trein gereisd. Alle kleine ritten zijn goed met de taxi te doen. Op de eilanden zoals Bali kunt u vrij goedkoop al een privé chauffeur regelen. Deze chauffeurs zijn, mits ze engels spreken, uiterst handige gidsen. Voor reizen met de trein is aan te raden om van te voren te reserveren. Op eilanden waar de trein geen geschikte optie is, is de bus een prima alternatief. Vaak gemakkelijk op locatie te regelen en goedkoop. In de rondreizen en de reizen op maat die Bali Travel aanbiedt is het vervoer verzorgt middels een privé chauffeur en privé gids.

 

Vliegtickets Bali en Indonesië op maat

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een vliegticket naar Bali en Indonesië dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en krijgt u een voorstel welke geheel aansluit naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn qua prijs, reisduur en kwaliteit. Ook met speciale wensen zoals een gewenste maaltijd, een rolstoel die mee gaat, begeleiding of voorkeur van zitplaatsen zijn wij u graag van dienst.

 

Hoe lang is het vliegen naar Bali?

De rechtstreekse vliegtijd zonder enkele stops ligt rond de 12 uur. Echter worden er altijd wel een of meerdere tussenstops gemaakt. De werkelijke tijd van een vlucht naar Bali zit tussen de 16 en 20 uur.

 

Transfer Denpasar airport

Bij alle rondreizen van Bali Travel is de transfer vanaf Denpasar airport altijd inclusief. Boekt u enkel de losse vliegtickets via ons is het ook gemakkelijk om de transfer vooraf bij te boeken of te kiezen om ter plaatse op het vliegveld een taxi te boeken. Zij rekenen vaste tarieven.

 

Vliegticketgarantie

Boekt u via Bali Travel enkel de vliegtickets, sluit dan ook direct de vliegticketgarantie verzekering af. Met een vliegticketgarantie verzekering bent u verzekerd voor een maximum ticketprijs van € 1500,- p.p. in het geval van faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Ook een goede annulering- en/of reisverzekering mag niet ontbreken bij het boeken van een reis naar Indonesië. Op onze website kunt u deze reis- en annulerings verzekering direct afsluiten. Klik onderaan de pagina op het logo van de Europeesche verzekeringen. Voor meer informatie of voor het afsluiten van de vliegticketgarantie verzekering neem contact met ons op.

 

Boek direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 010-2131444.

 

Neemt contact op
a380-china-southern-airlines-thailandtravel-3
Neem contact op