gili-meno-lombok-balitravel

Hotels in Gili Meno

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Via Bali Travel boekt u gemakkelijk een hotel op Gili Meno tegen de beste prijs. Wij bieden meerdere hotels op Gili Meno aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Bali Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie in Indonesië. Naast hotels is het ook mogelijk om een excursie op Lombok, een meerdaagse tour of een reis op maat te boeken via Bali Travel. Een hotel boeken via Bali Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan.zijn 3 eilanden ten noorden van Lombok en vormen tezamen de Gili Eilanden. De eilanden zijn beroemd vanwege hun uitbundige koraalriffen en onderwater wereld met de meest prachtige vissen. Parelwitte stranden met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee is de setting. Naast Gili Trawangan zijn de eilanden Gili Meno en Gili Air een opkomende bestemming onder toeristen en dat is natuurlijk niet zonder reden.

Gili Meno is het middelste eiland van de groep, zowel qua grootte als ligging. Het toerisme is op Gili meno het minst ontwikkeld.dit het minst ontwikkelde eiland. En hier heeft u een echt Robinson Crusoe gevoel. U vindt hier de mooiste stranden van de Gili eilanden. Houdt rekening dat de accomodaties op Gili Meno vrij eenvoudig zijn .Langs het strand vindt u enkele lokale restaurantjes, maar verder ervaart u hier de rut en is er verder weinig ander vertier. Op Gili Meno is er geen goede watervoorziening, zodat zoet water er dus schaars is. Zwembaden zijn gevuld met zout water en u doucht hier met zout water. Ook de elektriciteitsvoorziening is niet altijd even betrouwbaar. De beste reistijd en tevens hoogseizoen op de Gili Eilanden is tussen mei en augustus. Laagseizoen en een rustige periode is van januari tot april, het laagseizoen.

Neem contact op