traditionele-vissersboot-sanur-bali-3

Hotels in Sanur

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Sanur

Sanur is de oudste badplaats van Bali en is ontstaan rond een traditionele Balinese gemeenschap. Sanur heeft een klein centrum met winkeltjes die goederen uit heel Indonesië verkopen. Ook zijn er diverse restaurantjes en cafeetjes. 


Sanur Beach

Het strand van Sanur loopt langs de lengte van het stadje. Langs het strand loopt een stenen pad waar je een leuke wandeling kan maken en waar van alles te bewonderen is. Van de versierde kokosnoten aan de bomen tot de kleurrijke bootjes in het water. In de zee ligt een rif wat het strand tegen de grote golven beschermt. Hierdoor is het zeewater bij het strand geschikt om in te zwemmen en heeft u dus geen last van de grote golven. Op het strand zijn genoeg leuke dingen te beleven. In de ochtend is er bijvoorbeeld yoga te doen op het strand. En omdat de zee zo kalm is bij Sanur is er de perfecte setting om Sanur de bewonderen vanaf de zee op een standup padle board. De rustige sfeer van Sanur maakt het een aantrekkelijke bestemming voor gezinnen of mensen die graag naar een badplaats gaan zonder de drukte van toeristencentra als Kuta.


Bezoek een spa in Sanur

Zoals op heel Bali zijn er ook in Sanur een aantal nette spa’s waar u zich heerlijk tot rust kan laten komen. Allerlei verschillende behandelingen zijn er mogelijk, van een traditionele Balinese massage tot aan de modderbaden. Als u naar Sanur gaat om tot rust te komen mag dit uitstapje niet ontbreken aan uw reis. In vrijwel iedere middenklasse en luxe hotels is een spa aanwezig.


Pura Blanjong

Wilt u tussen het ontspannen door toch even een cultureel uitstapje maken? Dan is in de omgeving van Sanur de Pura Blanjong te vinden. Een verborgen bezienswaardigheid voor de echte liefhebber van cultuur en mede het oudste artefact van Bali. In de Pura staat een pilaar met inscripties die onder andere de heldendaden van koning Sri Kesari beschrijven in de oude Balinese taal. Het is wel een uitdagend uitstapje want via Google maps is het niet goed te vinden. Een ideaal uitstapje voor de reiziger die graag op ontdekkingsreis gaat.


Luxe hotels Sanur

Wij bieden u een ruime keuze uit luxe hotels in Sanur. Van luxe moderne hotels tot resorts met villa’s in een prachtige Balinese stijl zoals bij het Sudamala Suites & Villas. Over Bali is bekend dat men veel waar voor zijn geld krijgt, dit ziet u ook terug bij de hotels. Een haast ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding komt u tegen bij het boeken van een hotel. Per hotel bieden wij u op onze site een omschrijving en een foto-impressie zodat u alvast een stukje van de sfeer van het hotel kunt proeven!
Heeft u een vraag over een hotel? Neem gerust contact met ons op.