traditionele-vissersboot-sanur-bali-3

Hotels in Sanur

Sorteer:
Sterren:
Toon:

Sanur

Via Bali Travel boekt u gemakkelijk een hotel in Sanur tegen de beste prijs. Wij bieden meer dan 18 hotels in Sanur aan, die u via onze website gemakkelijk kunt bekijken. Door te boeken via Bali Travel weet u zeker dat u het beste hotel boekt, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie op Bali. Naast hotels is het ook mogelijk om een rondreis naar Sanur te boeken via Bali Travel of een reis op maat naar Sanur. Een hotel boeken via Bali Travel staat garant voor optimale zekerheid en een zorgeloze vakantie.

Sanur is de oudste badplaats van Bali en is ontstaan rond een traditionele Balinese gemeenschap. Sanur heeft een klein centrum met winkeltjes die goederen uit heel Indonesië verkopen. Ook zijn er diverse restaurantjes en cafeetjes. 

Verschillende soorten hotels Sanur

In Sanur vindt u een brede selectie aan hotels. Van de meest luxe 5 sterren hotels tot de meer betaalbare en ook al vrij luxe uitgeruste 3 sterren hotels. De standaard ligt vrij hoog waardoor u al snel veel waar voor uw geld krijgt wat betreft een hotel in Sanur. Heeft u al een geschikt hotel of verblijf gevonden? Neem dan alvast een kijkje naar de excursies op Bali.

Sanur Beach

Het strand van Sanur loopt langs de lengte van het stadje. Langs het strand loopt een stenen pad waar je een leuke wandeling kan maken en waar van alles te bewonderen is. Van de versierde kokosnoten aan de bomen tot de kleurrijke bootjes in het water. In de zee ligt een rif wat het strand tegen de grote golven beschermt. Hierdoor is het zeewater bij het strand geschikt om in te zwemmen en heeft u dus geen last van de grote golven. Op het strand zijn genoeg leuke dingen te beleven. In de ochtend is er bijvoorbeeld yoga te doen op het strand. En omdat de zee zo kalm is bij Sanur is er de perfecte setting om Sanur de bewonderen vanaf de zee op een standup padle board. De rustige sfeer van Sanur maakt het een aantrekkelijke bestemming voor gezinnen of mensen die graag naar een badplaats gaan zonder de drukte van toeristencentra als Kuta.

Bezoek een spa in Sanur

Zoals op heel Bali zijn er ook in Sanur een aantal nette spa’s waar u zich heerlijk tot rust kan laten komen. Allerlei verschillende behandelingen zijn er mogelijk, van een traditionele Balinese massage tot aan de modderbaden. Als u naar Sanur gaat om tot rust te komen mag dit uitstapje niet ontbreken aan uw reis. In vrijwel iedere middenklasse en luxe hotels is een spa aanwezig.

Pura Blanjong

Wilt u tussen het ontspannen door toch even een cultureel uitstapje maken? Dan is in de omgeving van Sanur de Pura Blanjong te vinden. Een verborgen bezienswaardigheid voor de echte liefhebber van cultuur en mede het oudste artefact van Bali. In de Pura staat een pilaar met inscripties die onder andere de heldendaden van koning Sri Kesari beschrijven in de oude Balinese taal. Het is wel een uitdagend uitstapje want via Google maps is het niet goed te vinden. Een ideaal uitstapje voor de reiziger die graag op ontdekkingsreis gaat.

Luxe hotels in Sanur

Wij bieden u een ruime keuze uit luxe hotels in Sanur. Van luxe moderne hotels tot resorts met villa’s in een prachtige Balinese stijl zoals bij het Sudamala Suites & Villas. Over Bali is bekend dat men veel waar voor zijn geld krijgt, dit ziet u ook terug bij de hotels. Een haast ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding komt u tegen bij het boeken van een hotel. Per hotel bieden wij u op onze site een omschrijving en een foto-impressie zodat u alvast een stukje van de sfeer van het hotel kunt proeven!

Heeft u een vraag over een hotel? Neem gerust contact met ons op.

 

Neem contact op