a350-qatar-airways-bali-travel

Onze airlines

Vliegtickets Indonesië

Denpasar - Jakarta - Yogyakarta - Lombok - Medan

Voor goedkope vliegtickets naar Bali en Indonesië bent u bij Bali Travel aan het juiste adres. Wij bieden u de voordeligste vliegtarieven naar Bali (Denpasar), Jakarta en overige bestemmingen in Indonesië.

Op de website kunt u eenvoudig zelf direct online het juiste vliegticket vinden en direct reserveren via onze online vliegticketmodule.

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een vliegticket naar Bali en Indonesië dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen en krijgt u een voorstel welke geheel aansluit naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn kwa prijs, reisduur en kwaliteit. Ook met speciale wensen zoals een gewenste maaltijd, een rolstoel die mee gaat, begeleiding of voorkeur van zitplaatsen zijn wij u graag van dienst.

Boekt u via Bali Travel enkel de vliegtickets, sluit dan ook direct de vliegticketgarantie verzekering af. Met een vliegticketgarantie verzekering bent u verzekerd voor een maximum ticketprijs van € 1500,- p.p. in het geval van faillissement van de luchtvaartmaatschappij. Ook een goede annulering- en/of reisverzekering mag niet ontbreken bij het boeken van een reis naar Indonesië. Op onze website kunt u deze reis- en annulerings verzekering direct afsluiten. Klik onderaan de pagina op het logo van de Europeesche verzekeringen. Voor meer informatie of voor het afsluiten van de vliegticketgarantie verzekering neem contact met ons op.


Boek direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 010-2131444.

Neemt contact op
a380-china-southern-airlines-thailandtravel-3