Cathay Pacific

vliegticket-bali-cathay-pacific

Vliegtickets Cathay Pacific

Vlieg voordelig en met een uitstekende service naar Indonesië met Cathay Pacific. Hong Kong is de thuisbasis en Cathay Pacific vliegt 3 x per week rechtstreeks van Amsterdam naar Hongkong. Vanaf Hongkong zijn er talloze mogelijkheden om door te vliegen naar alle vakantiebestemmingen in Azië: o.a. Thailand, Indonesië en Maleisië. Naast de economy class en business class biedt Cathay Pacific ook een tussenklasse aan; namelijk de premium economy class. 

Vliegen met Cathay Pacific

Wie vliegt met de Airbus-350 van Cathay Pacific is van alle gemakken voorzien. De toestellen hebben en 3-3-3 stoelindeling en beschikken over veel beenruimte. Zin in wat afleiding tijdens de vlucht? Geen probleem! Alle stoelen hebben een persoonlijk beeldscherm met uitgebreid entertainmentsysteem met films, series muziek en games. Voor de doorvlucht van Hongkong naar Denpasar wordt vaak de Airbus 330 ingezet, waar u de keuze heeft uit een 2 – 4 – 2 stoelindeling. Afhankelijk van het geboekte tarief, is stoelreservering tegen betaling.

Premium Economy

Voor de route Amsterdam – Hongkong en v.v. is het mogelijk in de Premium Economy te vliegen. De ruimere stoelen kunnen tegen een meerprijs geboekt worden. Geniet van de gemakken die Cathay Pacific voor deze klas extra te bieden heeft zoals; priority check in, priority boarding, welkomstdrankje, 2 x 23 kg ruimbagage, stoelbreedte 18.5/19.3 inch, en staan in een aparte cabine t.o.v. Business en Economy Class. Informeer naar de mogelijkheden.

Cathay Pacific tickets kopen

Ben je van plan om met Cathay Pacific naar Indonesië af te reizen? Bij Bali Travel boek je eenvoudig online tickets met Cathay Pacific. Ook is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heb je behoefte aan extra beenruimte tijdens de vlucht. Cathay Pacific biedt de mogelijkheid om tegen betaling stoelen met extra beenruimte te boeken. U kunt hierbij denken aan de plaatsen bij de nooduitgang of bij het tussenschot.


Boek Cathay Pacific direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel +31 (0)10 21 31 444 (NL) of +32 (0)2 479 85 28 (BE).

Cathay Pacific naar Bali

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 699 (retourticket per persoon)

Cathay Pacific naar Bali

Premium economy

Prijs p.p. v.a.

€ 1399 (retourticket per persoon)

Cathay Pacific naar Bali

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2319 (retourticket per persoon)

Cathay Pacific naar Jakarta

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 719 (retourticket per persoon)

Cathay Pacific naar Jakarta

Premium economy

Prijs p.p. v.a.

€ 1479 (retourticket per persoon)

Cathay Pacific naar Jakarta

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2599 (retourticket per persoon)

De getoonde tarieven zijn vanaf-tarieven gebaseerd op de goedkoopste boekingsklassen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact op