Singapore Airlines

singapore-airlines-a380-landingsbaan

Vliegtickets Singapore Airlines

Singapore Airlines staat bekend als een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en is niet voor niets uitgeroepen to World’s Best Airline. Het is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en ze vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Singapore. Vanuit Singapore kunt u kiezen uit talloze doorreismogelijkheden. Singapore Airlines vliegt met de modernste toestellen en zijn van alle gemakken voorzien, zo heeft u in de economy-class een eigen monitor met een uitgebreid entertainmentsysteem.

Maakt u een stopover in Singapore? Profiteer dan van het voordelige Singapore Stopover Holiday-programma van Singapore Airlines. Verblijf is in een middenklasse of luxe hotel en u heeft toegang tot maar liefst meer dan 20 attracties in Singapore. Ook zijn gratis ritten in de hop-on-bus inbegrepen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Boek Singapore Airlines direct online, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel +31 (0)10 21 31 444 (NL) of +32 (0)2 479 85 28 (BE).

Singapore Airines naar Bali

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 899 (retourticket per persoon)

Singapore Airines naar Bali

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2649 (retourticket per persoon)

Singapore Airlines naar Jakarta

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 879 (retourticket per persoon)

Singapore Airlines naar Jakarta

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2699 (retourticket per persoon)

De getoonde tarieven zijn vanaf-tarieven gebaseerd op de goedkoopste boekingsklassen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact op