KLM

klm-unsplash-balitravel-1

Vliegtickets KLM

Goede service, moderne vliegtuigen en Nederlandstalige stewardessen staan garant voor een aangename vlucht met KLM. Vanaf Amsterdam vliegt KLM rechtstreeks naar Bali met een korte tankstop in Singapore. Tevens is er een rechtstreekse vlucht naar Jakarta met een korte tankstop in Kuala Lumpur.

KLM vliegt met moderne Boeing 777's. De KLM biedt de reiziger goede vertrektijden. Dankzij het geautomatiseerde inchecksysteem checkt u bovendien razendsnel in, zodat er geen lange wachtrijen ontstaan. Tijdens een vlucht met KLM zit u in ruime stoelen. De maaltijden zijn erg goed en indien gewenst komt de KLM tegemoet aan bepaalde dieeteisen. Ook zijn er speciale kinder- en babymaaltijden. Speciale maaltijden dienen minimaal 48 uur van te voren te worden aangevraagd.

Met KLM naar Bali

Tijdens uw vlucht naar Bali met KLM is er voor u op uw persoonlijke beeldscherm voor meer dan 1000 uur aan interactief entertainment beschikbaar waaronder muziek films spellen en luisterboeken. Met dit grote aanbod aan vermaak zal uw reistijd voorbij vliegen.

De klassen van KLM

Bij KLM heeft u keuze uit een aantal verschillende klassen maar KLM staat erom bekend dat de Economy Class al van een hele hoge standaard is. Daarnaast kan u ook nog gaan voor de Economy Comfort waarbij u over extra beenruimte beschikt of voor de Business Class waarbij u volledig wordt voorzien van al het bovengenoemde plus persoonlijke service. Bij KLM weet u zeker dat in welke klasse u zich ook bevindt, dat u in optimaal comfort reist.

Inchecken Schiphol

Op Schiphol kan u voor een KLM vlucht inchecken in vertrekhal 2. Ook bestaat er de mogelijkheid om online in te checken. Dit kan u 30 uur voor de vertrektijd van uw vlucht doen en het kan tot uiterlijk 1 uur voor de vertrektijd. Als u op deze wijze incheckt, hoeft u alleen nog maar uw ruimbagage af te geven bij het daarvoor bestemde bagageafgiftepunt. 

KLM beschikt over een vloot van 131 vliegtuigen en vliegt op meer dan 360 bestemmingen in 78 landen.

Boek KLM direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan.

KLM naar Bali

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 889 (retourticket per persoon)

KLM naar Bali

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2699 (retourticket per persoon)

KLM naar Jakarta

Economy class

Prijs p.p. v.a.

€ 879 (retourticket per persoon)

KLM naar Jakarta

Business class

Prijs p.p. v.a.

€ 2699 (retourticket per persoon)

De getoonde tarieven zijn vanaf-tarieven gebaseerd op de goedkoopste boekingsklassen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Neem contact op