Tijdens uw verblijf

Aankomst en verblijf op Bali

pura-ulun-danu-tempel-bezienswaardigheid-bali

Aankomst en verblijf op Bali


Aankomst op Bali

U komt aan op Denpasar International Airport ook wel Ngurah Rai Airport genoemd. Het vliegveld ligt 12 km van Denpasar, de hoofdstad van Bali. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht door een Nederlands of Engelstalige chauffeur/gids die u naar uw hotel brengt.

Tijdsverschil
Tussen Bali en Nederland zit een tijdsverschil van zes tot zeven uur. In Bali wordt alleen de zomertijd gehanteerd. Hierdoor is het tijdsverschil in de winter zeven uur en in de zomer zes uur.

Elektriciteit
Het dient de aanbeveling een verloop wereldstekker mee te nemen naar Indonesië. Dit is met name van belang als u gebruik moet maken van elektrische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het opladen van uw telefoon, laptop of ipad etc.

Aankomst en verblijf op Bali

Hoe herken ik de chauffeur bij aankomst op het vliegveld?

Uw chauffeur herkent u bij aankomst op het vliegveld aan het bordje met uw naam en Bali Travel erop. Ook heeft u alle contactgegevens van onze reisagent in uw reisbescheiden.

Wie handelt eventuele vragen / problemen af op de plaats van bestemming?

Het kan altijd zo zijn dat u op vakantie een opmerking of klacht heeft. Klachten na afloop van de reis hoeven niet nodig te zijn. Veelal kunnen tekortkomingen ter plaatse op eenvoudige wijze worden opgelost. Meldt uw opmerking direct aan onze lokale contactpersoon en de gids. Bali Travel staat in nauw contact met onze lokale partner om eventuele tekortkomingen direct op te lossen. Daarnaast kunt u Bali Travel altijd contacten via ons noodnummer en per mail die u heeft gekregen bij uw reisbescheiden.

Wat houdt een driepersoonskamer in?

Op Bali bestaat een driepersoonskamer vrijwel altijd uit een tweepersoonskamer waar door het hotel een extra bed wordt bijgeplaatst. Bij de betere hotels is dit een volwaardig bed, bij de eenvoudigere hotels kan een extra bed bestaan uit een opklapbed of soms zelfs een matras op de grond.

Neem contact op