Reisvoorbereiding

reisvoorbereiding-verzekeringen-bali-travel-5

Reserveren bij Bali Travel

Heeft u een reisvoorstel ontvangen wat volledig aan uw wensen voldoet dan boeken wij graag de reis voor u in. Om te reserveren zijn de volgende gegevens nodig:

- Naam volgens paspoort (1e voornaam voluit)
- Geslacht
- Geboortedata (enkel in geval van kinderkorting)
- Adresgegevens en telefoonnummer

Nadat de reis definitief is bevestigd ontvangt u de factuur/reisbevestiging. De gewenste stoelen in het vliegtuig boeken wij indien mogelijk direct voor u in. De reisbescheiden met alle vouchers, contactgegevens ter plaatse, noodnummers etc. ontvangt u een aantal weken voor vertrek. Vergeet niet een goede reis en annuleringsverzekering  van de Europeesche verzekeringen op onze website af te sluiten. 

Reisdocumenten en visum

Heb ik een visum voor Indonesiƫ nodig?

Bij een verblijf in Indonesië tot maximaal 30 dagen kunt u met een Nederlands of Belgisch paspoort het visum bij aankomst kosteloos verkrijgen. Dit kosteloze visum kan niet worden verlengd, dus verblijft u langer dan 30 dagen in Indonesië, dan dient u het visum al vóór vertrek te regelen.

Uw paspoort dient altijd nog minimaal 6 geldig te zijn bij terugkomst in Nederland.

Verblijft u langer dan 30 dagen in Indonesië, dan dient het visum van te voren aangevraagd te worden. Dit kan via de Indonesische ambassade of via een visumbemiddelingsbureau. Deze laatste rekenen wel extra kosten door voor hun dienstverlening.

Het visum-aanvraagformulier kunt u downloaden via de volgende link:  http://visa4indonesia.nl/

Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit, informeer dan bij de Indonesische ambassade naar de voor u geldende visa-regelgeving.

N.B. Het gratis visum bij aankomst geldt voor 5 luchthavens: Denpasar, Jakarta, Medan, Surabaya en Batam.

Hoe lang moet mijn paspoort geldig zijn?

Voor uw reis naar Azië is een geldig paspoort vereist. Dit paspoort dient na terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Controleert u niet alleen uw paspoort maar ook of er voor uw reis een visum benodigd is.

Wanneer krijg ik mijn vliegticket en alle reisbescheiden?

U krijgt uw reisbescheiden na ontvangst van uw betaling uiterlijk 2 weken voor vertrek per e-mail of per post thuis gestuurd. Losse vliegtickets krijgt u na betaling dezelfde dag toegezonden.

Neem contact op