Meerdaagse tours Sulawesi

batutumonga-sulawesi-1

Sulawesi

In en rondom het uitgestrekte Sulawesi is er veel te beleven. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Bali Travel een meerdaagse tour te boeken op Sulawesi. Wij bieden 3 meerdaagse tours aan op Sulawesi zoals: duiksafari tours naar het Bunaken National Park inclusief bootduiken, bezoek de Minahasa Highlands, en ook natuurlijk de stad Makassar met de gezellige boulevard en ontdek het Toraja land met de beroemde Tau Tau poppen en veel meer!

Sulawesi is een van de grotere eilanden van Indonesië. Het eiland telt 15 miljoen inwoners en werd vroeger Celebes genoemd. U vindt hier fascinerende bevolkingsgroepen met hun eeuwenoude gebruiken en traditionele architectuur. Ook staat Sulawesi bekend om de vele prachtige stranden en perfecte duik- en snorkellocaties.

Bali Travel is dé specialist voor rondreizen op Sulawesi en vakanties in Indonesië. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste excursie, meerdaagse tour of rondreis door Sulawesi, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

 

Sulawesi

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op