Meerdaagse tours Sumatra

1-sumatra

Sumatra

In en rondom het uitgestrekte Sumatra is er veel te beleven. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Bali Travel een excursie en/of meerdaagse tour te boeken in Sumatra. Wij bieden enkele meerdaagse tours aan in Sumatra: tours met een bezoek aan de prachtige natuur bij de Orang-Oetans, bezoek het bekende Bohorok Orangutan Rehabilitation Centre, maak een avontuurlijke Rafting tocht door de jungle of breng een bezoek aan het beroemde Toba Lake.

Bali Travel is dé specialist voor rondreizen door Sumatra en vakanties in Indonesië. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste excursie, meerdaagse tour of rondreis door Sumatra, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Sumatra is het meest westelijke eiland van Indonesië. Het is een fascinerend eiland met een boeiende combinatie van cultuur en natuur. Bezoek bijvoorbeeld de Orang-oetans in het Leuser National Park of het beroemde Toba-meer, een van de grootste kratermeren ter wereld. Sumatra is voor de helft bedekt met tropisch regenwoud. Ook vindt u hier de traditionele stammen zoals de Minangkabauers en de Batakkers. Sumatra biedt u een onvergetelijke reis naar het echte Indonesië van Kampongs, vulkanen, rijstvelden en tropische regenwouden. 

Sumatra

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op