Meerdaagse tours Java

1-bogor-president-paleis-1

Java

In en rondom het uitgestrekte Java is er veel te beleven. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Bali Travel een excursie en/of meerdaagse tour te boeken door Java. Wij bieden meer dan 20 meerdaagse tours en excursies aan in Java: tours met stadstours door Jakarta, overnachtingen in het prachtige Oost Java, of heerlijke fietstochten door de ongerepte natuur van Yogyakarta, breng een bezoek aan het historische Borobodur tempelcomplex , of beklim de Bromo vulkaan en aanschouw de prachtige zonsopkomst. Java is een ideaal startpunt van iedere Indonesië reis.

Bali Travel is dé specialist voor rondreizen door (Oost)Java en vakanties in Indonesië. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste excursie, meerdaagse tour of rondreis over Java, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Java is het dichtstbevolkte eiland van de Indonesische archipel. Het is dan ook een eiland van tegenstellingen. Van drukke steden als Jakarta en Solo tot de landelijke omgeving van Bogor en de verschillende nationale parken die Java rijk is. Ook op cultuurgebied is er ontzettend veel te zien. Koloniale huizen, sultanspaleizen en nog veel meer. Hoogtepunt is natuurlijk de beroemde Borobudurtempel, een gigantische Boeddhistische tempel. Ook de Hindoeistische Prambanamtempel is zeker een bezoek waard. Java is onlosmakelijk verbonden met haar vele vulkanen. De bekendste zijn de Bromo, de Tangkuban Prahu en de Krakatau vulkaan. De meesten liggen in een nationaal natuurgebied. De meest gebruikelijke route om Java te verkennen is om te starten in Jakarta en daarvandaan via de belangrijkste bezienswaardigheden naar Bali te reizen.

Java

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op