Meerdaagse tours Flores & de Komodo eilanden

flores

Flores & de Komodo eilanden

In en rondom het uitgestrekte Flores is er veel te beleven. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Bali Travel een excursie en/of meerdaagse tour te boeken op Flores. Wij bieden meer dan 4 meerdaagse tours aan op Flores en de Komodo Eilanden: tours met bootreizen naar de prachtige Komodo Eilanden, met overnachting aan boord onder de schitterende sterrenhemel, maak een trekking met Ranger om de Komodovaraan te aanschouwen of bezoek de Kleine Sunda Eilanden, een schitterende reis langs Flores, Komodo en Sumbawa met aanzichten over de vulkanen, rijsvelden, Sultanpaleizen en veel meer!

Bali Travel is dé specialist voor rondreizen op Flores en de Komodo Eilanden en vakanties in Indonesië. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste excursie, meerdaagse tour of rondreis door Flores, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Flores is de grootste van de Nusa Tenggara, ook wel de kleine Sunda Eilanden genaamd. Het is meteen ook het mooiste eiland, met een fascinerende cultuur, spectaculaire vulkanen en schitterende duiklocaties. Andere eilanden die zeker ook een bezoek waard zijn, zijn de Komodo Eilanden, Sumbawa en natuurlijk Lombok.

Flores & de Komodo eilanden

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op