Meerdaagse tours Kalimantan

7-kalimantan-4

Kalimantan

In en rondom het uitgestrekte Kalimantan is er veel te beleven. Om optimaal te genieten van de omgeving en de mogelijkheden is het mogelijk om via Bali Travel een meerdaagse tour te boeken op Kalimantan. Kalimantan is het Indonesische deel van het eiland Borneo. Deze tour brengt u met luxe traditionele rivierboot over de zwart-waterrivieren en door de prachtige regenwouden.

Kalimantan is het Indonesische deel van het eiland Borneo. Het is het grootste eiland van Indonesië . Op het eiland kun je genieten van de bijzondere ongerepte natuur. Een bijzondere ervaring is een vaartocht over de zwartwater-rivieren van de regenwouden. Tijdens zo’n boottocht kun je de orang-oetans van dichtbij bewonderen en kennis maken met de locals in de regenwouden. Ben je op zoek naar een afwisselende vakantie en wil je weg van het massatoerisme? Dan is een bezoek aan het minst toeristische eiland van Indonesië de moeite waard.

Bali Travel is dé specialist voor deze tour door Kalimantan en vakanties in Indonesië. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij graag met het vinden van de juiste excursie, meerdaagse tour of rondreis door Kalimantan, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Kalimantan

Bestemming:
Sorteer:
Toon:
Neem contact op